Skip to content

SYSTEM SOM HÅLLER

Varför välja oss?

Lång erfarenhet.

Ian som är vår huvud programmerare och projekt ledare har jobbat hela livet med att lösa komplexa datasystem åt några av de största företagen i världe. Bland annat, Capgemini, Heward Packard och Amazon.

Flexibla.

Oavsett hur stort ditt system behöver vara har vi arbetskraften att kunna lösa problemet. Om du har ett program som är mindre kan vi hjälpa dig med.

Fler Fördelar

Målnet.

Behöver du flytta din verksamet till molnet? Vi kan molnteknit och hjälper dig att hitta den bästa lösningen.

Integrationer.

Använder du dig för tillfället av ett system som funkar bra för dig? Perfekt! Behöver du integrera systemet till din hemsida? Vi löser det.

Support.

Vi finns alltid tillgängliga om något skulle hända med er system efter lansering. Så fort du kontaktar oss med ett fel kommer vi att analysera det och hantera problemet.

Vem behöver systemutveckling?

Vet du att det finns processer inom din verksamhet som skulle kunna effektiviseras genom ett väl byggt program? Då kan det vara dags att skapa det. Det kommer att spara din organisation både tid och pengar.

Har du en idé på ett program som många skulle kunna ta användning av? Då hjälper vi dig att bygga det så att du kan lansera det ut på marknaden. Behöver du sedan hjälp med att marknadsföra din tjänst kan vi göra det också.

Se vad våra kunder har att säga

Sasha Djakovic
VD på EBB El Bil Box AB
5/5

“INFINITO var mycket professionella och hjälpsamma! De förstod våra problem och kunde hjälpa oss spara pengar på support och var väldigt kunniga i interna automatiseringsflöden.”

Daniel Malki
VD på Solebra AB
5/5

“I en växande bransch med mycket ny information som konstant kommer ut kunde INFINITO bygga en intern AI bot som hjälper våra säljare att svara på svåra frågor ute hos kunder. Samt lära upp nya säljare och underlätta för både mig och mina partners så vi slipper spendera dyrbar tid på att svara på frågor. ”

Jarmo Havilehto
VD på NMH Solution
5/5

“Våra interna chatbot har underlättat informationsdelning på bolaget rejält. Jag kan fokusera på att driva företaget framåt och slipper flera timmars telefonsnack i veckan.”

Fler tjänster

Webb­lösningar

Är det dags att skapa eller förnya din hemsida? Vi hjälper dig från start till slut.

Digital Marknads­föring

Vare sig du är nystartad och vill skapa en liten kampanj eller ett större företag som behöver en långsiktig strategi kan vi hjälpa dig.

AI-botar

Behöver du hjälp med att underlätta kundsupport eller ett ställe dina anställda kan ställa frågor och få svar direkt? AI botar är framtidens lösning. Vi har dem.

Tror du att vi är rätt partner för dig?

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor kring våra tjänster.