Skip to content

DESIGN SOM LOCKAR

Varför behöver jag en snygg hemsida?

Bättre intryck.

För att få potentiella kunder att stanna på din hemsida tillräckligt länge för att köpa något behöver webbplatsen vara byggd på rätt sätt. Den ska vara responsiv, snygg, enkel att förstå och ladda snabbt.  Du har antagligen flera konkurrenter och du måste ha dessa saker för att få kunden att stanna då det är väldigt nekelt att lämna och välja någon annan.

Fler kunder.

När du väl givit kunden ett bra första intryck är dem mycket mer benägna att stanna. Stannar dem längre har du större chans att få dem att läsa och se det du vill att dem ska se. Och är de ute efter något du säljer har du större chans att konvertera dem till betalande kunder.

Fler Fördelar

Mobil först.

De allre flesta använder nu mobilen för att surfa på nätet. Vi ser till att din hemsida är optimerad och responsiv på alla olika sorters gränssnitt.

SEO.

Behöver du synas högst upp på sökmotorer? Vi har folk som kan se till att det sker.

Säkert.

Vi använder oss alltid av de senaste säkerhetsprotokollen för att hålla er hemsida säker. Kommer det en ny uppdatering ser vi till att din hemsida har den. Helt kostnadsfritt.

Vem behöver en snygg hemsida?

Vare sig du är ett mindre företag och bara vill ha en plats där du samlar information om dig och dina tjänster/produkter eller om du är ett större företag med tusentals produkter är en hemsida det bästa alternativet idag. Har du inte en hemsida är det mycket svårt att hitta dig i dagens samhälle och du kommer att hamna på efterkälken.

Se vad våra kunder har att säga

Sasha Djakovic
VD på EBB El Bil Box AB
5/5

“INFINITO var mycket professionella och hjälpsamma! De förstod våra problem och kunde hjälpa oss spara pengar på support och var väldigt kunniga i interna automatiseringsflöden.”

Daniel Malki
VD på Solebra AB
5/5

“I en växande bransch med mycket ny information som konstant kommer ut kunde INFINITO bygga en intern AI bot som hjälper våra säljare att svara på svåra frågor ute hos kunder. Samt lära upp nya säljare och underlätta för både mig och mina partners så vi slipper spendera dyrbar tid på att svara på frågor. ”

Jarmo Havilehto
VD på NMH Solution
5/5

“Våra interna chatbot har underlättat informationsdelning på bolaget rejält. Jag kan fokusera på att driva företaget framåt och slipper flera timmars telefonsnack i veckan.”

Fler tjänster

AI-botar

Behöver du hjälp med att underlätta kundsupport eller ett ställe dina anställda kan ställa frågor och få svar direkt? AI botar är framtidens lösning. Vi har dem.

Digital Marknads­föring

Vare sig du är nystartad och vill skapa en liten kampanj eller ett större företag som behöver en långsiktig strategi kan vi hjälpa dig.

Specifika System

Har du en idé och behöver programmerare för att förverkliga den? Våra programmerare har erfarenheten du behöver.

Tror du att vi är rätt partner för dig?

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor kring våra tjänster.