Skip to content

LEVLA UPP MED AI

Varför behöver jag en AI chatbot?

Upplärd på ditt företag.

Vi hjälper er att träna upp AI-chattboten på ditt företags information. Denna processen tar lite tid och med hjälp av rättning och felsökning kommer AI-boten kunna svara på alla era kunders och interna frågor med direkt respons.

Minimera felsvar.

När boten väl har lärt sig all viktig information kan du luta dig tillbaka och vara trygg i att den kommer att svara rätt till 99% av fallen. Snabbare och effektivare än människor.

Fler Fördelar

Skalbarhet.

Chattbotar kan hantera samtidiga interaktioner med tusentals användare, vilket gör dem extremt skalbara. Detta är särskilt viktigt för företag med växande kundbas eller internationell närvaro.

Kostnads­besparing.

Implementeringen av AI-chatbotar kan leda till betydande kostnadsbesparingar för företag. Genom att automatisera rutinuppgifter kan företag minska behovet av manuell arbetskraft och därmed sänka sina driftskostnader.

24/7 tillgänglighet.

Chattbotar är tillgängliga dygnet runt, vilket möjliggör en konstant och snabb respons på användarnas frågor och behov. Detta ökar kundnöjdheten genom att erbjuda en omedelbar service, oavsett tidpunkt eller geografisk plats.

Vem är AI-Chattbotar för?

För dig som behöver spara tid och pengar.

Oavsett om driver ett litet företag och bara vill vara tillgänglig för potentiella kunder dygnet runt eller om du driver ett stort företag och behöver hjälp med att effektivisera interna problem kan AI hjälpa dig att ta din organisation till nästa nivå.

Basic

FAQ och leadsgenerering

SEK 3499
/ Månad
 • Upplärd på ditt företags info.
 • Automatisk lead generering
 • Mötesbokning
 • Påfyllning av företagsinfo 1 gång/månad

Standard

FAQ, Leadsgenerering, Agent handoff

SEK 8499
/ Månad
 • Allti i basic
 • Integrera med CRM
 • Live agent överlämning
 • Påfyllning av företagsinfo 2 gånger/månad

Enterprise

For large companies

SEK 12499
/ Monthly
 • Allt i basic och standard
 • AI ger kunder produktförslag
 • Mail/SMS utskick direkt till kund
 • Fler integrationer
 • Påfyllning av företagsinfo 4 gånger/månad

Se vad våra kunder har att säga

Sasha Djakovic
VD på EBB El Bil Box AB
5/5

“INFINITO var mycket professionella och hjälpsamma! De förstod våra problem och kunde hjälpa oss spara pengar på support och var väldigt kunniga i interna automatiseringsflöden.”

Daniel Malki
VD på Solebra AB
5/5

“I en växande bransch med mycket ny information som konstant kommer ut kunde INFINITO bygga en intern AI bot som hjälper våra säljare att svara på svåra frågor ute hos kunder. Samt lära upp nya säljare och underlätta för både mig och mina partners så vi slipper spendera dyrbar tid på att svara på frågor. ”

Jarmo Havilehto
VD på NMH Solution
5/5

“Våra interna chatbot har underlättat informationsdelning på bolaget rejält. Jag kan fokusera på att driva företaget framåt och slipper flera timmars telefonsnack i veckan.”

Vanliga frågor och svar

Nej. Uppstarten ingår förutsatt att första månadsbetalningen är genomförd.

Beroende på vilket paket du väljer varierar det. Men det kan ta mellan 2-4 veckor beroende på komplexitet.

Boten “läggs ut” på er hemsida i form av ett kodavsnitt som ni får av oss. Den klistras in före den avslutande </body>-taggen på alla sidor du vill att boten ska visas.

Vi hjälper er självklart med detta om ni inte kan göra det själva.

Nej. Varje gång någon ställer en fråga till boten eller den löser en uppgift tillkommer en liten kostnad i form av “tokens” men vi tar på oss den kostnaden för våra kunder.

Ja. Du behöver ge oss all information du vill att boten ska vara upplärd på. Vi vill gärna att någon i er organisation skriver så många “frågor och svar” som möjligt för att boten enkelt ska kunna svara de frågorna.

Nej. Vi jobbar inte med bindningstider. Vi vill att ni ska vara nöjda med produkten och själva välja att fortsätta med oss. Skulle ni vilja avbryta ett abonnemang behöver ni meddela oss på [email protected] minst 48 timmar innan den nya perioden inleder.

Fler tjänster

Webb­lösningar

Är det dags att skapa eller förnya din hemsida? Vi hjälper dig från start till slut.

Digital Marknads­föring

Vare sig du är nystartad och vill skapa en liten kampanj eller ett större företag som behöver en långsiktig strategi kan vi hjälpa dig.

Specifika System

Har du en idé och behöver programmerare för att förverkliga den? Våra programmerare har erfarenheten du behöver.

Tror du att vi är rätt partner för dig?

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor kring våra tjänster.